Wij bieden diverse leertrajecten en trainingen voor onze professionals

Over onze trainingen

Trainingsoverzicht

Bekijk trainingen die binnenkort starten:

RIVM richtlijnen voor face-to-face training bij VanMontfoort (augustus 2020)

De trainingsruimte bij VanMontfoort voldoet aan de voorwaarden in het kader van COVID-19 die het RIVM op moment van uitvoering stelt, zie de site van het RIVM. Er zal voorafgaand aan de training een korte gezondheidscheck plaatsvinden, de trainingsruimte is groot genoeg voor 1,5 meter afstand en er zijn voldoende desinfecteringsmaatregelen in het gehele pand en trainingsruimte. Daarnaast zullen niet meer dan 12 personen aanwezig zijn in het pand.

Heb je vragen? Neem contact op met secretariaat@vanmontfoort.nl

Reflectieve praktijk

In een reflectieve praktijk reflecteren professionals op het eigen handelen, de resultaten daarvan voor de betrokkenen en de omgeving en wat de betrokkenen met hen als persoon doen.

Professionele oordeelsvorming

Professionele oordeelsvorming gaat om het proces om tot een gedegen en onderbouwde beslissing te komen. Het is een vaardigheid die je leert door oefening en door regelmatig reflectie te organiseren op je eigen denkpatronen en beslissingen.

Pedagogische vaardigheden/interventies

Kinderen gezond en veilig laten opgroeien en als dat nodig is snel de juiste hulp bieden: dat is het uit­gangs­punt van ons trainingsaanbod voor professionals die werken met kin­de­ren, jeugdigen en gezin­nen.

Juridisch

In onze juridische trainingen belichten we verschillende rechtsgebieden op een praktische en interactieve manier.

Masterclass

VanMontfoort organiseert interactieve masterclasses die gekoppeld zijn aan de blogserie Tien maatregelen voor een goede en betaalbare jeugdhulp.