Shantal Holwijn

Medewerkers

VanMontfoort_Shantal
Shantal Holwijn
Samenwerkingspartner

Studie

HBO Pedagogiek Psycho Sociaal Werk, Post HBO Trainers & Coaching opleiding, Master Contextuele Benadering, Vervolgopleiding contextuele hulpverlening

Sterke eigenschappen

Empathisch, enthousiast, zorgvuldig en daadkrachtig

Shantal Holwijn aan het woord

Na ruim tien jaar gewerkt te hebben als gezinsvoogd en de laatste drie jaar daarnaast ook als begeleider binnen het vrijwillig kader ben ik in oktober 2019 gestart als trainer en adviseur bij VanMontfoort. Binnen VanMontfoort hou ik mij bezig met verzorgen van trainingen voor (jeugd)professionals daarnaast ben ik betrokken bij diverse onderzoeken binnen het sociaal domein.

Naast inhoudelijke opleidingen met betrekking tot de jeugdzorg en de Master contextuele hulpverlening heb ik een paar jaar geleden ook een trainers & coaching opleiding gevolgd. Ik vind het enorm leuk om trainingen te geven en medewerkers binnen het sociaal domein te coachen! Als gastdocent op de Hogeschool van Utrecht geef ik jaarlijks meerdere gastlessen “samenwerken met ouders” aan de eerstejaars studenten van de opleiding Social Work.

Ik sta bekend als een positief en ambitieus persoon en heb een groot vertrouwen in de goede intenties van de ander. Het is mijn drijfveer om bij te dragen aan de kwaliteit van de jeugdzorg én om cultuursensitief werken en secundaire traumatisering meer onder de aandacht te brengen.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.