René Peters

Medewerkers

Rene Peters vierkant def
René Peters
Strategisch adviseur

Studie

Geschiedenis

Sterke eigenschappen

Analytisch, duidelijk, open en verbindend

René Peters aan het woord

Mijn hele professionele leven ben ik werkzaam geweest op het snijvlak van onderwijs, zorg, schulden & armoede. Of het nu was als leerkracht binnen het leerwegondersteunend onderwijs, als (afdelings)directeur binnen het voortgezet onderwijs, als adviseur, als wethouder of als Tweede Kamerlid.

Ik heb geleerd en ervaren dat ‘willen deugen’, professionele kennis en inzet echt het verschil kunnen maken. Dat goed onderwijs, goede zorg, een goed functionerend sociaal domein geen werk is van individuen, maar een teamsport. In je eentje gaat het niet. En goed genoeg is nooit een eindpunt. Het is een begin naar iedere dag een beetje beter.

Ik ben een inhoudelijk gedreven teamspeler en wil graag mijn kennis, kunde en ervaring inzetten om de steun voor mensen inhoudelijk beter te maken, in de wetenschap dat betere hulp ook goedkopere hulp is.

Bij VanMontfoort houd ik me bezig met strategisch advies. Hoe krijgen we in beeld hoe het echt gaat? Data zijn geen informatie tenslotte en aan anekdotes alleen hebben we niets. Aan welke knoppen kunnen we draaien? Hoe zorgen we dat hulp echt helpt en de kosten in de hand gehouden worden? Hoe creëren we een lerende cultuur waarbij domein overstijgend gedacht en gewerkt wordt? Hoe kunnen we politiek koers houden, ook wanneer er echt iets fout is gegaan? Voor deze en andere vragen ben ik altijd bereikbaar.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.