Luci Torregrosa

Medewerkers

Studie

WO Master Jeugdstudies / HBO Sociaal Juridische Dienstverlening

Sterke eigenschappen

Rechtvaardig, betrokken, gedreven en doortastend

Luci Torregrosa aan het woord

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij VanMontfoort.

Mijn hart ligt bij het doen van onderzoek, met name binnen het sociaal domein. Ik richt me op het uitvoeren van verschillende typen onderzoek, waaronder (proces-)evaluaties, clientervaringsonderzoek, het monitoren van pilots en calamiteiten- en incidentenonderzoek. Binnen VanMontfoort ben ik dan ook het aanspreekpunt voor de dienst "Onderzoek".

Als onderzoeker streef ik ernaar om door middel van onderzoek concrete veranderingen/verbeteringen in een bepaalde context of situatie tot stand te brengen. Om dit te bereiken, werk ik tijdens het onderzoek het liefst samen met betrokkenen om de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen én om gezamenlijk oplossingen te bedenken die bijdragen aan het bereiken van de gewenste situatie.

Voor mij is het belangrijk dat onderzoeksrapporten niet zomaar in een la verdwijnen. Mijn uitdaging is dan ook om theoretische onderzoeksresultaten, praktijkkennis en ervaringen te bundelen en te vertalen naar realistische aanbevelingen die aansluiten bij de situatie van ouders, jeugdigen, bewoners en professionals om zodoende een succesvolle implementatie te bevorderen.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.