Saskia Heeren

Medewerkers

Studie

VO Management, beleid en organisatie / HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening

Sterke eigenschappen

Deskundig, empathisch, helikopterview, zorgvuldig

Saskia Heeren aan het woord

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij VanMontfoort. Tegenwoordig geef ik leiding aan inhoudelijke projecten en begeleid ik organisaties bij implementatietrajecten van nieuwe werkwijzen als procesbegeleider of als ontwerper voor leertrajecten.

In mijn rol als procesbegeleider coach ik met veel plezier teams tijdens veranderingsprocessen en ondersteun ik ze bij het ontwikkelen van een reflectieve praktijk. Ik verzorg intervisietrainingen en leid gespreksleiders op voor methodische leerbijeenkomsten. Bovendien begeleid ik gedragswetenschappers in hun rol als coach.

In de periode daarvoor heb ik ruim 13 jaar bij Bureau Jeugdzorg verschillende functies bekleed binnen de sector Jeugdbescherming, waarvan 9 jaar een staf- en lijnfunctie. Ik heb diverse methodiektrainingen en coachingstrajecten verzorgd voor instellingen voor jeugdzorg en de jeugdbeschermingsketen, bijvoorbeeld de training Samenwerken aan Veiligheid en de opleiding Jeugdbescherming.

Mijn drijfveer is om de kwaliteit van professionele dienstverlening te verbeteren door bij te dragen aan mooie inhoudelijke projecten, implementatietrajecten, coaching en training van management en uitvoering.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.