Emke Luking-Geurtsen

Medewerkers

VanMontfoort_Emke
Emke Luking-Geurtsen
Commercieel adviseur

Studie

Communicatiemanagement

Sterke eigenschappen

Gedreven, betrokken, sociaal en resultaatgericht

Emke Luking-Geurtsen aan het woord

Vanaf 2006 ben ik al onderdeel van het VanMontfoort-team. Van communicatie, PR en website tot het inzetten van mijn organisatorische en secretariële vaardigheden voor verschillende afdelingen.

In mijn rol als commercieel adviseur ga ik graag het gesprek aan met onze (potentiële) opdrachtgevers. Ik luister, vraag door en onderzoek welke activiteiten of diensten aansluiten bij de vraag.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de markt ‘Jeugdbeschermingsketen’. Samen met een team van professionals spelen wij in op de actuele behoeften binnen de jeugdbescherming. Wij volgen de ontwikkelingen, passen onze dienstverlening daar op aan en blijven zo een volwaardig (gespreks)partner voor onze opdrachtgevers.

Met o.a. training, coaching en onderzoek ondersteunen wij instanties, gemeenten en professionals. Wij dragen op deze manier bij aan het beschermen en begeleiden van jonge mensen.

Ik daag mezelf graag uit en vind het belangrijk om te blijven leren. Bij VanMontfoort vind ik de mogelijkheid om steeds het beste uit mezelf te halen.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

Bedankt voor je interesse in VanMontfoort. Wij hebben je bericht ontvangen en zullen binnenkort contact met je opnemen.