Emke Luking-Geurtsen

Medewerkers

VanMontfoort_Emke
Emke Luking-Geurtsen
Commercieel adviseur

Studie

Communicatiemanagement

Sterke eigenschappen

Gedreven, betrokken, sociaal en resultaatgericht

Emke Luking-Geurtsen aan het woord

Vanaf 2006 ben ik al onderdeel van het VanMontfoort-team. Ik zet mijn organisatorische en communicatieve vaardigheden in voor het optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen en de externe positionering.

In mijn rol als commercieel adviseur ga ik het gesprek aan met onze (potentiële) opdrachtgevers. Ik luister, vraag door en onderzoek welke activiteiten of diensten aansluiten bij de vraag.

Ik ben verantwoordelijk voor het werkveld Strafrecht- en Jeugdbeschermingsketen. Samen met een team van professionals spelen wij in op de actuele behoeften. Wij volgen de ontwikkelingen, passen onze dienstverlening erop aan en blijven zo een volwaardig (gespreks)partner voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast ben ik sinds april 2022 manager van VM Training. VM Training is onderdeel van VanMontfoort en is het trainingsbureau voor professionals in het sociaal domein.

Ik daag mezelf graag uit en vind het belangrijk om te blijven leren. Ik ben een verbinder en netwerker en ga altijd op zoek naar de beste oplossing of aanpak voor alle betrokkenen.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.