Adri van Montfoort

Medewerkers

VanMontfoort_Adri
Adri van Montfoort
Samenwerkingspartner

Studie

WO Pedagogiek en Nederlands Recht Universiteit Utrecht / Promotie Juridische Faculteit VU Amsterdam

Sterke eigenschappen

Spreker met 40 jaar ervaring voor grote en kleine groepen, auteur van diverse boeken en vele artikelen en medeontwikkelaar van methoden voor de jeugdzorg en de jeugdbescherming. Gedreven om bij te dragen aan goede dienstverlening in de publieke sector. Kritisch denken over de praktijk, de organisatie, het beleid en de theorie. Enthousiasmeren en mensen uitnodigen om vanuit verschillende perspectieven te kijken. Nuchter. Humor.

Adri van Montfoort aan het woord

In 1978 ben ik tijdens een stage geïnteresseerd geraakt in de kinderbescherming en de aanpak van kindermishandeling in ons land. Daarna heb ik op verschillende plaatsen gewerkt als gezinsbehandelaar, leidinggevende, onderzoeker, docent en projectleider.

Op 1 april 1996 ben ik begonnen als zelfstandig onderzoeker en adviseur. Daar is in de loop der jaren VanMontfoort uit voortgekomen. Tot 1 oktober 2018 was ik directeur.

Naast het werk voor VanMontfoort ben ik 8 jaar lector Jeugdzorg en Jeugdbeleid geweest bij Hogeschool Leiden. Sinds januari 1997 ben ik raadsheer-plaatsvervanger bij de Familiekamer van het Gerechtshof in Den Haag. Ook heb ik ervaring opgedaan met tuchtrecht als voorzitter van het College van Toezicht van de NVO. Sinds 2015 ben ik directeur van De Thuisbasis, een kleine uitvoeringsorganisatie in het sociaal domein.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.