Heb jij LEF?

Starters met LEF

Wie ben jij?
Je bent een bijna of net afgestudeerde professional in de jeugdzorg met minimaal HBO niveau en je weet wat voor jou belangrijk is en waar je voor staat. Je bent leergierig, energiek en flexibel. Je zit barstensvol ambitie en wilt blijven leren. Je staat immers nog aan het begin van je carrière en uitgeleerd, dat ben je nooit! Werkervaring opdoen en tegelijkertijd groeien; het draait om jouw ontwikkeling.

Wat bieden wij?
Een jaarcontract conform CAO waarbij jij de kans krijgt om via ons het werken in de jeugdzorg te ervaren en onze TalentLounge waar je kennis en vakmanschap kunt halen en delen met collega’s. We ondersteunen je met coaching en je kunt bij ons vrij denken en experimenteren. Wij geloven dat dit kritische en onderscheidende professionals oplevert en dat is waar wij met jou voor willen staan. Je kiest voor VanMontfoort omdat je samen met andere starters begint aan het traject. Daardoor zijn er voldoende professionals om mee te sparren en je bouwt meteen aan je netwerk.

Procedure
Nadat wij jou in de selectieprocedure beter hebben leren kennen, maken wij met jou een ontwikkelplan. Daarin wordt beschreven waar je kwaliteiten liggen en waar jij je graag verder in wil ontwikkelen. We laten je profiteren van ons brede netwerk om de juiste baan voor jou te vinden.

Wij gaan graag met jou in gesprek. Meld je aan via onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!