Samenwerking VanMontfoort en Overduin & Co

“Op het gebied van organisatieontwikkeling en (complexe) veranderkunde
kunnen we elkaar uitstekend aanvullen.”

Directeur VanMontfoort, Sijko Wierenga:

“VanMontfoort heeft begin 2022 een nieuwe positionering gekozen als bureau voor onderzoek, organisatieadvies en implementatiebegeleiding. Onveranderd blijft onze ambitie om de dienstverlening van de overheid en andere publieke organisaties effectiever te maken.

In onze opdrachten komen wij steeds meer bestuurlijke vraagstukken tegen. Bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap en externe en interne samenhang en samenwerking. Piet Overduin heeft jarenlange ervaring als executive coach, boardroom adviseur en procesbegeleider. Bovendien heeft hij veel kennis van effectief leiderschap in bijzondere omstandigheden, zoals in het gedwongen/justitieel kader. Ik ben erg blij met zijn deelname aan VanMontfoort. Zo kunnen wij organisaties nog beter adviseren en begeleiden.”

Eigenaar Overduin & Co, Piet Overduin:

”Ik heb 20 jaar ervaring in management en bestuur van zorginstellingen en ben inmiddels 20 jaar actief als zelfstandig organisatieadviseur. Het meest geniet ik van opdrachten waar inhoud en organisatie elkaar raken. Ik opereer in rollen als adviseur, veranderkundige, (executive) coach en toezichthouder en kan optreden als procesadviseur en expert.

Tot mijn portfolio behoren opdrachten over strategie, besturing, leiderschap, interne en externe samenwerking en innovatieve businessmodellen. Hoewel voldoende bekend met structuren en systemen, ligt mijn focus op de mens en zijn relaties in de organisatie. Presteren zie ik als een gevolg van de kwaliteit van relaties.

Op het gebied van organisatieontwikkeling en (complexe) veranderkunde kunnen we elkaar uitstekend aanvullen. Ik kijk uit naar onze samenwerking en realisatie van onze gezamenlijke doelen binnen het publieke domein.”

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij gaan graag het gesprek aan om van elkaar te leren én elkaar verder te helpen:

Sijko Wierenga:
✆ 06-46 33 86 46
✉ sw@vanmontfoort.nl

Piet Overduin:
✆ 06-54 27 24 98
✉ po@vanmontfoort.nl

Deel artikel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.