Project Jeugdbescherming Dichterbij in de Foodvalley

Op 15 december is er na 1,5 jaar een eind gekomen aan de betrokkenheid van onze collega Eva Alofs bij het project Jeugdbescherming Dichterbij in de Foodvalley. De landelijke pilots stoppen, maar de beweging in de regio Foodvalley gaat door!

Tijdens de laatste bijeenkomst van dit jaar stond de wrap up van Jeugdlink op het programma. Wethouders, bestuurders van de jeugdbeschermingsorganisaties, managers en medewerkers betrokken bij Jeugdlink waren vertegenwoordigd tijdens deze wrap up: stilstaan, samen reflecteren en leren om zo het goede te doen voor de kwetsbare gezinnen die het nodig hebben.

Elkaar enthousiasmeren door te inspireren en vanuit alle lagen en organisaties met elkaar in verbinding. Elkaar motiveren te kijken naar welke eerste stap jij kunt zetten om het verschil te maken.
Eva is ongelooflijk trots op de inzet van alle betrokkenen en de stappen die er gezet zijn. En wat is het fijn samenwerken, in de Foodvalley.

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen?

Zie onderstaand interview of lees de nieuwsbrief van Jeugdhulpregio Foodvalley

Pilot Foodvalley: Van strakke protocollen naar meer vrijheid in de professionele ruimte – Zorg voor de Jeugd · Zorg voor de Jeugd

Deel artikel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.