Maak kennis met Annika Verhagen

Annika Verhagen (strategisch adviseur)

✓Bevlogen ✓Analytisch sterk ✓Planmatig ✓Verbindend ✓Resultaatgericht

“Ik ben sinds 2016 werkzaam bij VanMontfoort als strategisch adviseur.

Binnen het sociaal domein en de justitiële- en jeugdbeschermingsketen draag ik bij aan ontwikkeling, implementatie en procesoptimalisatie van nieuwe werkwijzen, processen en visie.

In mijn adviestrajecten ondersteun ik bestuurders en managementteams bij het realiseren van de meest optimale werksituatie binnen hun organisatie. Dit met als doel dat hun professionals doen wat nodig en juist is voor hun cliënten en inwoners.

Daarnaast begeleid ik projecten, pilots en transformaties als project- of programmamanager en heb ik veel ervaring in het uitvoeren van onderzoeken, zoals incident- en praktijkonderzoek.

Steeds weer ga ik de uitdaging aan om de dienstverlening te verbeteren vanuit praktijkervaring, relevante wetenschappelijke kennis en de aanwezige expertise in organisaties. Vanuit betrokkenheid en met enthousiasme maak ik verbinding met anderen. Door een goede analyse van het vraagstuk en het gezamenlijk reflecteren met alle betrokkenen, bereiken we resultaat.

Binnen VanMontfoort ben ik verantwoordelijk voor de markt Gemeenten. Samen met een deskundig team speel ik in op de actuele behoeften binnen gemeenten, regio’s en gemeentelijke organisaties. Ik volg de ontwikkelingen, pas onze dienstverlening daar op aan en ben zo altijd een volwaardig (gespreks)partner voor onze opdrachtgevers. Ik heb veel kennis van gemeentelijke vraagstukken, zowel organisatorisch, procesmatig, politiek bestuurlijk en financieel (o.a. inkoop en budgetten) als inhoudelijk (beleid en uitvoeringspraktijk).

Mijn hart ligt bij het sociaal domein en de justitiële- en jeugdbeschermingsketen. Ik ben mijn hele werkzame leven al actief in dit werkveld, zowel in de uitvoering als projectmatig. Het juiste doen voor de volwassenen en kinderen die het minder treffen, is daarbij mijn innerlijke drive.”

Kijk hier wie de collega’s van Annika zijn!

Deel artikel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *