Zeer afwisselende en leerzame training

Hoe vond je het om online de training Geweldloos Opvoeden te volgen?
Ons team had in het begin wat twijfels over de online versie van training Geweldloos Opvoeden, maar het was prima geregeld. De verbinding was prima en de interactie tussen trainers en het team bleef aanwezig ondanks dat iedereen achter zijn eigen scherm zat. De training was afwisselend doordat het ook online mogelijk was om in kleine groepjes op te splitsen om tot verdieping te komen over bepaalde onderwerpen.

Wat is je het meeste bijgebleven van de training?
Dat is zeker verschillend per teamlid, maar het ijzer smeden als het koud is, is er zeker een van.
Ook de sit-in heeft indruk gemaakt.
De aankondiging was ook erg mooi als team te doen. Goed om de emoties waar ouders mee zitten een beetje met ze mee te voelen.

Zou je VanMontfoort aanbevelen? Zoja, Waarom?
Ja zeker, de training Geweldloos Opvoeden was erg leerzaam en afwisselend. Het was gericht op de praktijk, hierdoor kunnen wij er als team gelijk mee aan de slag. Hiernaast waren de organisatie en de online mogelijkheden perfect in orde.

Wat zouden wij nog kunnen verbeteren?
Wij hebben geen tips en adviezen. We vonden het een leuke training, hebben veel geleerd en gaan er zeker mee aan de slag.

Terug naar alle klantervaringen

Zeer afwisselende en leerzame training

Hoe vond je het om online de training Geweldloos Opvoeden te volgen? Ons team had in het begin wat twijfels over de online versie van training Geweldloos Opvoeden, maar het was prima geregeld. De verbinding… Lees meer

Afstemming verliep heel prettig

Vraagstelling In 2019 vroeg Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid VanMontfoort advies hoe de regio Zuid-Holland Zuid kwalitatief goede jeugdhulp binnen budget kan realiseren. De tien gemeenten kampten met een gezamenlijk tekort van ruim 11 miljoen euro ten opzichte van de rijksbijdrage. Voor VanMontfoort is gekozen… Lees meer