Co-creatie Odion en VanMontfoort

Sinds mei 2018 is VanMontfoort een samenwerking aangegaan met Odion, zij bieden professionele zorg voor mensen met een beperking. Lees hieronder hoe Odion onze diensten beoordeeld:

Odion is tevreden met de wijze waarop de co-creatie met VanMontfoort tot stand is gekomen. In dit proces is een prachtige Odionmethodiek ontwikkeld en een implementatietraject vormgegeven.

Odion heeft vanaf de start ervaren dat zij een gelijkwaardige invloed op het proces heeft, waardoor het verandertraject een hoge kwaliteit heeft. VanMontfoort heeft een pragmatische insteek; VanMontfoort bouwt voort op de aanwezige kennis en expertise van Odion, geeft mede richting en maakt een duidelijke taakverdeling.

VanMontfoort is goed in het samenbrengen van de juiste expertise en het zorgen voor goede opdrachten, door aan te sluiten, snel te schakelen en te verbinden. Tevens biedt VanMontfoort wanneer het traject moet worden bijgesteld alternatieven op maat. Hiermee creëert ze onderhandelingsruimte waardoor Odion zelf aan het roer van het veranderproces blijft staan. Dat wordt als heel prettig ervaren.

Voor meer informatie over het implementatietraject bij Odion kunt u contact opnemen met Jasmijn Rahder.

Terug naar alle klantervaringen

Zeer afwisselende en leerzame training

Hoe vond je het om online de training Geweldloos Opvoeden te volgen? Ons team had in het begin wat twijfels over de online versie van training Geweldloos Opvoeden, maar het was prima geregeld. De verbinding… Lees meer

Afstemming verliep heel prettig

Vraagstelling In 2019 vroeg Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid VanMontfoort advies hoe de regio Zuid-Holland Zuid kwalitatief goede jeugdhulp binnen budget kan realiseren. De tien gemeenten kampten met een gezamenlijk tekort van ruim 11 miljoen euro ten opzichte van de rijksbijdrage. Voor VanMontfoort is gekozen… Lees meer