• Studie: PhD Organisatiekunde (afrondend) / WO Onderwijskunde / HBO Informatica
  • Sterke eigenschappen: aandacht voor mensen, analytisch, vernieuwend.

Ik werk sinds maart 2016 bij VanMontfoort als adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling, training en (individuele/team-) coaching. Hiervoor heb ik bij diverse (advies-) organisaties gewerkt in een veelheid van uitvoerende en leidinggevende functies: softwareontwikkelaar, teamleider, onderwijskundige, coach, adviseur, business unit manager, accountmanager en projectmanager. Verder heb ik nog uitstapjes gemaakt in de gemeentepolitiek en als bestuurder van een poppodium annex filmhuis.

Momenteel ben ik eindverantwoordelijk voor de dienstverlening van VanMontfoort aan haar klanten. Ik houd ervan om mij ook als adviseur, trainer en coach in te spannen om bij klanten duurzame verandering te bewerkstelligen. Die drive bepaalt ook mijn perspectief op organisatieontwikkeling. Sterke organisaties gaan voluit voor groei van de medewerkers.

Mijn droom is een wereld waarin alle mensen – jong en oud – de vrijheid en veiligheid hebben om te groeien. Mensen die daarin bedreigd worden kunnen rekenen op mijn energie om daar wat aan te veranderen.

Terug naar team overzicht