Vanuit respect voor de professionals, nuchter en pragmatisch

Je bent hier: Home / Diensten / Interim / Projectmanager

Beleids- en organisatieontwikkeling

Interim / Projectmanager

interim

VanMontfoort ondersteunt overheden en andere organisaties in de (semi-) publieke sector bij tijdelijke afwezigheid van een manager of directeur.
Wij selecteren zorgvuldig ervaren mensen die bewezen hebben organisaties verder te helpen met hun specifieke vaardigheden. Hierbij gaan betrokkenheid bij mensen en resultaat samen: wij werken met bevlogen en inspirerende interimmers met een brede kijk op zaken, gericht op pragmatische oplossingen.

Daarnaast bieden wij ervaren projectleiders. We zijn gespecialiseerd in projecten waarin verschillende organisaties gezamenlijk een doel nastreven, bijvoorbeeld verkorting van de jeugdbeschermingsketen. Daarnaast leveren wij projectleiders die met verstand van de inhoud gemeentelijke tekorten op de jeugdzorg aanpakken of die voor gemeenten de hercontractering begeleiden van hulpverlenende organisaties. Ze hebben een no-nonsense mentaliteit, werken met respect voor de uitvoerend professionals, en vanuit de politieke en juridische mogelijkheden en onmogelijkheden van de publieke sector.

Een projectleider van VanMontfoort neemt de verantwoordelijkheid voor de succesvolle realisatie van een project, van ontwerpfase tot afronding. Het projectcontract wordt altijd uitgevoerd met als doel: een resultaat van hoge kwaliteit binnen de gestelde grenzen van tijd en budget.

Thema's

professionele ontwikkeling

Professionele
ontwikkeling

De ontwikkeling van professionals en teams is een voorwaarde voor een gezonde publieke sector.

onderzoek

Onderzoek en
methodiekontwikkeling

Grondig onderzoek en methodisch werken vormen in onze visie het fundament van een betere publieke dienstverlening.

interim

Uitvoering

 

Wij bieden hulp aan gezinnen en jeugdigen: ambulant, via detachering en projectmatig.