Diensten

Diensten

Je wilt de pubiek-maatschappelijke taak van jouw organisatie goed blijven uitvoeren. Je wilt duurzaam innoveren en zo blijven voldoen aan de hoge eisen die politiek en samenleving stellen.

Tal van organisaties in de publieke sector zetten onze expertise in om hun maatschappelijke taak nog beter uit te voeren en innovaties duurzaam te borgen.

We zijn onderzoekers naar effectieve publieke dienstverlening, professionals en organisaties. Vaak in co-creatie met onze klanten, soms in opdracht van de rijksoverheid. 

We zijn organisatieadviseurs  die helpen jouw ambitie te formuleren of een oplossingsrichting te vinden voor een strategisch vraagstuk.

We zijn implementatiebegeleiders,  experts in de doorvertaling van onderzoek en organisatieadvies tot op de werkvloer van de uitvoerend professionals.

‘ Wij hebben een oplossing voor jouw strategische vraagstukken en zorgen voor concreet resultaat! ‘

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een paar voorbeelden

WAT WE DOEN

Diensten

Onderzoek

Wij doen graag onderzoek, omdat we zo onze ambitie realiseren om de publieke dienstverlening duurzaam te verbeteren.

Organisatieadvies

In onze advisering laten we altijd zien hoe een organisatie kan bijdragen aan effectieve dienstverlening door de uitvoerend professionals. 

Implementatiebegeleiding

Wij begeleiden de implementatie zó, dat het verrichte onderzoek en gegeven advies een duurzaam effect krijgt op de publieke dienstverlening.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.