Vacature: adviseur lokale overheid mét ervaring

Actueel

Vacature: adviseur lokale overheid mét ervaring

Heb jij de ambitie om als adviseur verschil te maken in het gemeentelijk sociaal domein? Lees dan hieronder verder 👇

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur voor het gemeentelijk sociaal domein met een achtergrond als beleidsmedewerker, beleidsadviseur of projectleider/-manager.

Je hebt een goed onderbouwde visie op wat duurzaam bijdraagt aan de versterking van het sociaal domein. Je bent politiek en strategisch sensitief en een sparringpartner voor bestuur en directies. Je hebt een goed netwerk in het sociaal domein.

In de opdrachten die je uitvoert, kom je met creatieve en goed onderbouwde oplossingen voor beleidsvraagstukken. Deze werk je samen met de klant én collega’s verder uit tot praktisch uitvoerbare en succesvolle veranderprocessen.

Dat betekent dat wij het belangrijk vinden dat de denker en de doener in jou in balans zijn en dat je een echte teamplayer bent.
Je kunt ook ingezet worden op projecten bij niet-gemeentelijke opdrachtgevers, zoals andere overheden, zorginstellingen, organisaties voor maatschappelijke dienstverlening, politie en justitie.

💻 Wie wij zijn, wat we te bieden hebben en meer informatie over deze vacature, lees je verder hier op onze website: vanmontfoort.nl/vacatures.

👉 Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand voor wie dit een mooie rol kan zijn, laat het ons dan weten of deel deze vacature in je netwerk.

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.