Maak kennis met Saskia Heeren

Actueel

Maak kennis met Saskia Heeren

Saskia Heeren – adviseur

🎓 Studie: VO Management, beleid en organisatie / HBO Maatschappelijk werk en dienstverlening

⭐️ Eigenschappen: ✔deskundig ✔empathisch ✔helikopterview ✔zorgvuldig 

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij VanMontfoort. Tegenwoordig geef ik leiding aan inhoudelijke projecten en begeleid ik organisaties bij implementatietrajecten van nieuwe werkwijzen als procesbegeleider of als ontwerper voor leertrajecten.

Tevens verzorg ik trainingen om teams kennis te laten maken voor methodische leerbijeenkomsten en leid ik gespreksleiders op om deze bijeenkomsten zelfstandig te kunnen leiden.

Verder begeleid ik gedragswetenschappers in hun rol als coach.

In de periode daarvoor heb ik ruim 13 jaar bij Bureau Jeugdzorg verschillende functies bekleed binnen de sector Jeugdbescherming, waarvan 9 jaar een staf- en lijnfunctie. Ik heb diverse methodiektrainingen en coachingstrajecten verzorgd voor instellingen voor jeugdzorg en de jeugdbeschermingsketen, bijvoorbeeld de training Samenwerken aan Veiligheid en de opleiding Jeugdbescherming.

Mijn drijfveer is om de kwaliteit van professionele dienstverlening te verbeteren door bij te dragen aan mooie inhoudelijke projecten, implementatietrajecten, coaching en training van management en uitvoering.

Maak hier kennis met de collega’s van Saskia!

VMTraining_Logo_Algemeen_FullColor_S

Onderdeel van VanMontfoort

Wij ondersteunen jouw professionele
groei binnen het sociaal domein.

Bedankt!

Wij hebben je
bericht ontvangen.

We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.